top of page

THE WOMEN
BEHIND

Maureen van Aken - founder, owner

Ik ben Maureen en super blij dat ik zóveel te gekke beauty en lifestyle merken mag vertegenwoordigen! Ik hou van het pure, persoonlijke contact dat de basis vormt van iedere samenwerking. Het is gaaf om mensen te enthousiasmeren en inspireren met vernieuwende ideeën en om zaken in beweging zetten. Ik ben positief, open en helder in mijn communicatie en werk graag op een creatieve wijze samen met klanten en de pers. Hoog kwalitatief resultaat is voor mij belangrijk.

Na mijn studie International Business Administration en 5 jaar sales ervaring in de IT ben ik in 1998 gaan werken in de natuurcosmetica branche. Ruim 10 jaar was ik verantwoordelijk voor het vormgeven en opbouwen van de marketing & sales afdeling van een gerenommeerd natuurcosmetica merk, waarna ik mijn eigen PR & Marketing bureau ben begonnen en een webshop heb opgezet. Gedurende mijn hele carrière ben ik internationaal actief geweest.

In mijn vrije tijd wandel ik graag langs de Reeuwijkse plassen of op het strand, vaar ik bij mooi weer een rondje, doe ik yoga en schilder ik het liefst in de natuur.

_DSC9568.jpg
WhatsApp Image 2023-09-04 at 16.07.52.jpeg

Merel van der Vlist - PR stagiaire

Ik ben Merel, de nieuwe stagiaire bij Pure Beauty PR. Ik ben 17 jaar oud en kom uit Bergambacht. In mijn vrije tijd voetbal en tennis ik graag. Nu volg ik de opleiding Marketing en Communicatie op het MBO Utrecht. Ik zit nu in het tweede jaar van mijn opleiding en moet hiervoor het eerste halfjaar stage lopen. Ik ben opzoek gegaan naar een stageplek die in mijn straatje paste en die heb ik gevonden!

Mijn werkzaamheden bij Pure Beauty PR bestaan uit het het verzorgen van de social media, publicaties naar klanten versturen, pakketjes inpakken voor journalisten, de website updaten en nog veel meer!

Ik kijk er naar uit om dit halfjaar mee te helpen bij Pure Beauty PR en ik hoop dat ik veel ga leren bij deze stage!

"If you truly love nature, you will find beauty everywhere."

Foto 09-03-18 07 32 47 2.jpg
bottom of page