THE WOMEN
BEHIND

Maureen van Aken - founder, owner

Ik ben Maureen en super blij dat ik zóveel te gekke beauty en lifestyle merken mag vertegenwoordigen! Ik hou van het pure, persoonlijke contact dat de basis vormt van iedere samenwerking. Het is gaaf om mensen te enthousiasmeren en inspireren met vernieuwende ideeën en om zaken in beweging zetten. Ik ben positief, open en helder in mijn communicatie en werk graag op een creatieve wijze samen met klanten en de pers. Hoog kwalitatief resultaat is voor mij belangrijk.

Na mijn studie International Business Administration en 5 jaar sales ervaring in de IT ben ik in 1998 gaan werken in de natuurcosmetica branche. Ruim 10 jaar was ik verantwoordelijk voor het vormgeven en opbouwen van de marketing & sales afdeling van een gerenommeerd natuurcosmetica merk, waarna ik mijn eigen PR & Marketing bureau ben begonnen en een webshop heb opgezet. Gedurende mijn hele carrière ben ik internationaal actief geweest.

In mijn vrije tijd wandel ik graag langs de Reeuwijkse plassen of op het strand, vaar ik bij mooi weer een rondje, doe ik yoga en schilder ik het liefst in de natuur.

_DSC9568.jpg
_DSC8893_edited.jpg

Lianne Jansen - PR Girl

Ik ben Lianne, 19 jaar oud en volg de opleiding Marketing & Communicatie niveau 4. Ik zit nu in mijn 3e (en laatste) leerjaar en heb mijn afstudeerstage bij Pure Beauty PR gelopen. Na mijn stage blijf ik het team versterken!

Ik vind het leuk om alle social media in te plannen en bij te houden, om publicaties te versturen naar klanten en ervoor te zorgen dat persaanvragen opgevolgd worden en op een stijlvolle manier verzonden worden. Ik vind het leuk om bij Pure Beauty PR te werken omdat het een klein en gezellig team is en ik veel nieuwe dingen leer op het gebied van PR en communicatie.

In mijn vrije tijd spreek ik veel af met vriendinnen en speel ik hockey. 

"If you truly love nature, you will find beauty everywhere."

Foto 09-03-18 07 32 47 2.jpg