top of page

THE WOMEN
BEHIND

Maureen van Aken - founder, owner

Ik ben Maureen en super blij dat ik zóveel te gekke beauty en lifestyle merken mag vertegenwoordigen! Ik hou van het pure, persoonlijke contact dat de basis vormt van iedere samenwerking. Het is gaaf om mensen te enthousiasmeren en inspireren met vernieuwende ideeën en om zaken in beweging zetten. Ik ben positief, open en helder in mijn communicatie en werk graag op een creatieve wijze samen met klanten en de pers. Hoog kwalitatief resultaat is voor mij belangrijk.

Na mijn studie International Business Administration en 5 jaar sales ervaring in de IT ben ik in 1998 gaan werken in de natuurcosmetica branche. Ruim 10 jaar was ik verantwoordelijk voor het vormgeven en opbouwen van de marketing & sales afdeling van een gerenommeerd natuurcosmetica merk, waarna ik mijn eigen PR & Marketing bureau ben begonnen en een webshop heb opgezet. Gedurende mijn hele carrière ben ik internationaal actief geweest.

In mijn vrije tijd wandel ik graag langs de Reeuwijkse plassen of op het strand, vaar ik bij mooi weer een rondje, doe ik yoga en schilder ik het liefst in de natuur.

_DSC9568.jpg
_DSC8893_edited.jpg

Lianne Jansen - PR Girl

Ik ben Lianne en ik ben 20 jaar oud. Ik volg de HBO opleiding Communicatie in Rotterdam. Ik zit nu in mijn 1e leerjaar. Tijdens mijn opleiding Marketing & Communicatie op het MBO heb ik mijn afstudeerstage bij Pure Beauty PR gelopen. Na mijn stage ben ik hier blijven werken om het team te versterken!

 

Ik vind het erg interessant om de social media van Pure Beauty PR en onze klanten te verzorgen: media content calendars maken, posts en stories in te plannen en mijn werk dan uiteindelijk terug te zien op Instagram en Facebook. Verder vind ik het meewerken aan nieuwsbrieven, het verzorgen van beeld, het inpakken van pakketjes voor journalisten en het up-to-date houden van purebeautypr.nl erg leuk om te doen. Ik vind het erg leuk om bij Pure Beauty PR te werken, omdat we met een klein en gezellig team werken. Ik leer bij Pure Beauty PR heel veel nieuwe dingen op het gebied van PR en Communicatie. Het werk sluit heel goed aan op mijn opleiding, waardoor ik alles wat ik op school leer ook hier in de praktijk kan toepassen en andersom. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin en hoop nog veel te kunnen betekenen voor Pure Beauty PR!

Femke Hoogendijk - PR Stagiair

Ik ben Femke en ik ben 19 jaar oud. Ik volg de opleiding Marketing, Communicatie en Journalistiek aan het MBO Utrecht. Ik zit nu in mijn laatste jaar en moet hiervoor dan ook een half jaar stage lopen. Na goed zoeken ben ik bij Pure Beauty PR uitgekomen!

 
Mijn werkzaamheden bij Pure Beauty PR bestaan uit het versturen van publicaties naar klanten, het verzorgen van de Pure Beauty PR social media, pakketjes verzorgen voor journalisten en ondersteunende PR activiteiten. Verder ga ik onderzoek doen naar social media in het algemeen en voor Pure Beauty PR in het bijzonder.
 

Ik wil graag meer te weten komen over PR en Communicatie en ik denk dat ik dat bij Pure Beauty PR heel goed kan leren. Ik weet nu al dat ik een fantastische tijd ga hebben bij Pure Beauty PR, want het is een hartstikke leuk team. Ik hoop dat ik in dit half jaar veel voor Pure Beauty PR en voor jou kan betekenen. En vooral ook veel ga leren!

ik.jpg

"If you truly love nature, you will find beauty everywhere."

Foto 09-03-18 07 32 47 2.jpg
bottom of page