Wij zullen meer beleving, bekendheid en persaandacht genereren om jouw merk bij de beauty en lifestyle pers optimaal in beeld te brengen en houden. Om zoveel mogelijk rumour te creëren benaderen wij online bloggers, vloggers en influencers. Het doel is om zo veel mogelijk en kwalitatief hoogstaande free publicity in de vorm van blogs, vlogs of posts te genereren. Daarnaast creëren wij social media posts op Facebook en Instagram.

holistik-c&s.jpg
logo MTM 2020.jpg

Meet the Makers is een initiatief van Pure Beauty PR en RemediesPR. Het is dé beauty & lifestyle experience met merken en pers. De founders (makers) van high end, sustainable merken maken kennis met de meest invloedrijke beauty en lifestyle journalisten, bloggers, influencers van dit moment! De pers maakt kennis met de makers van 10 beauty en lifestyle merken die hun verhaal áchter hun merk, hun filosofie en product innovaties persoonlijk kunnen presenteren. Klik hier voor de After Movie van Meet the Makers 2019.

We hebben ruim 20 jaar ervaring in organic beauty en lifestyle en uitstekend, persoonlijk  contact met de beauty journalisten. Op basis van deze persoonlijke relatie en de hoge kwaliteit cosmetica die Pure Beauty PR aanbiedt in haar portfolio, genieten wij een hoge gun factor waardoor veel journalisten bereid zijn te schrijven over merken die niet adverteren. Een groot aantal magazines maakt gebruik van beauty, health & lifestyle planners. Wij zijn op de hoogte van de planningen en kunnen daardoor inspelen op de onderwerpen en informatie toesturen. 

vogue-nov-19-C&S.jpg

BE IN 
TOUCH

Leeghwaterstraat 3-02

2811 DT  Reeuwijk

the Netherlands

  • Instagram
  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • mail_icon-icons.com_72317