top of page
Abysk%20Founder%20Erica%20van%20den%20Br
Schermafbeelding%202021-02-08%20om%2009.

Korte lijntjes en het fijne persoonlijke contact maakt het erg prettig om met Pure Beauty PR samen te werken. 

 

Maureen is een enthousiaste en gedreven professional met een verstrekkend ‘beautiful’ netwerk van journalisten en weet ons met de juiste mensen in contact te brengen.

 

Ik ervaar de samenwerking met Maureen altijd als prettig en boven alles zeer betrouwbaar.

 

Erica van den Broek - founder, owner van ABYSK 

Maureen is echt een ervaren PR expert op het gebied van beauty en natuurlijke huidverzorging en dat merk je zowel in de samenwerking als in het persoonlijke contact. Er is ruimte voor eerlijke communicatie en heldere afspraken. Op elk gebied is de kwaliteit hoog. Zowel in de samenwerking, het persoonlijke contact als in de marketing uitingen. 


En haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Een hele fijne samenwerking die ik echt kan aanbevelen specifiek voor natuurlijke en duurzame cosmetica.

Eva Nouhet - founder, owner van Aphyta.

Aphyta founder Eva Nouhet 1.jpg

We worked together with Pure Beauty PR for our September campaign Be Kind To Your Skin.

 

We needed help with organizing a PR event, with inviting the right people, finding the best location, keeping track of SoMe in the Netherlands - who wrote what about the campaign.

 

And I must say; we will definitely work with Pure Beauty PR again. Maureen is smart, funny and focused on what she does.

 

Lene Stiil - CEO AllergyCertified

Logo-Allergy-Certified-500-x-500.jpg
AllergyCertified-500-x-500.jpg
logo-smal-voor-emailing.jpg
Caroline-den-Hollander-Alpha-H 3.jpg

Als importeur van een internationaal succesvol maar in Nederland nog onbekend merk hadden we geen betere keuze kunnen maken dan het inschakelen van Pure Beauty PR. Wat het werken met Maureen uniek maakt is de combinatie van haar jarenlange PR ervaring, haar uitgebreide medianetwerk, grote betrokkenheid, maar vooral persoonlijke benadering én goede persoonlijke contacten met de journalisten en bloggers.

Maureen is no nonsense, weet op waarde te schatten wat belangrijk is, graaft zich echt in je merk en alle productkennis in, kijkt verder dan de standaard methodes en weet altijd te komen met een creatieve, passende aanpak; ook als je niet beschikt over dezelfde budgetten als grotere, internationale merken.

Bij een niche merk past simpelweg niet

dezelfde aanpak als bij een groot, internationaal (massa)merk, en wat dat betreft maakt Maureen daarin voor ons echt het verschil. Zij weet ons merk altijd top of mind te houden bij de journalisten, (hoofd)redacteuren en bloggers. De communicatielijnen zijn kort, indien nodig is snel schakelen dus nooit een probleem, ze behoudt het overzicht én heeft tegelijkertijd een ontzettend goed oog voor (onderscheidend) detail.

 

En last but nog least: samenwerken met Maureen is gewoon ontzettend leuk, omdat ze een enorm warme, oprechte, authentieke én positieve power (vak)vrouw is!

Caroline den Hollander - directeur Alpha-H Nederland

Maureen is meer dan een fantastische PR dame. Het woord ‘Pure' uit haar bedrijfsnaam verwijst dan ook niet alleen naar haar manier van werken maar ook naar wie ze van nature is. Een warme persoonlijkheid die altijd achter de woorden voelt of iets klopt. Zo creëren we dus samen alleen dingen die helemaal oprecht zijn en dat kan de beauty wereld waarin wij werkzaam zijn goed gebruiken. 

 

Ik heb veel waardering voor de manier waarop Maureen werkt en het past bij mijn merk om met een integer en selectief bureau samen te werken. 

Love & Grace Natascha Koningsveld - founder, owner Colour&Spice

Colour&Spice logo.png
Colour&Spice Natascha Koningsveld 10.jpg
HS 8.jpg

Maureen is an incredible, powerful business woman. It is rare in any industry to see and experience a person like her first hand with such knowledge, intelligence, passion, heart, ethics and an almost otherworldly ability to deliver exceptional results publicizing her clients.

Her rich relationships with top tier magazine editors, writers, bloggers and brands is something she has built for decades and her ability to create, conceptualize, and assist her clients at every step for each unique brand and incorporate that into campaigns that truly build brand relevance is

Josh Rosebrook logo.png

extraordinary and essential in todays market, as well as inspiring for me personally.

Maureen took a hands on approacch and continually helps us receiving ground breaking publicity noteriety in Europe. I am grateful for this amazing woman.

Josh Rosebrook - founder, owner Josh Rosebrook

Maureen is not a PR office. She is family. She works with passion and love and cares for her clients like a true partner. Always available, always involved and attentive and always open to think together about getting better. We are ever so grateful. 

Tati & Asaf Hacmon - founders Manipura Amsterdam

manipura_logo_square_colour JEW PNG.png
Manipura Family Tati en Asaf Hacmon 2.jp
49153971_2087885964567766_41729791867276

Ik leerde Maureen al lang geleden kennen als wederverkoper van ons 100% pure Nieuw-Zeelandse merk Living Nature toen ze nog haar webwinkel Pure Beauty Boutique had. Het is altijd erg fijn om met Maureen te werken, mede omdat we een gedeelde passie hebben voor pure en effectieve schoonheidsproducten en bedrijven die deze wereld een stukje mooier maken.

Maureen is oprecht betrokken en voelt precies aan welke media past bij je merk. Verder kan ze een passende oplossing vinden voor je budget.

Ze is een integere PR vrouw met passie voor haar vak en vol positieve energie zal ze tot het uiterste haar best voor je doen. Werken met Maureen voelt alsof ze bij je bedrijf hoort. Hoewel ik haar dus het liefst voor mezelf zou houden, kan ik haar bij iedereen aanbevelen.

Jennifer Peperkamp - directeur Living Nature Nederland

Living-Nature-Logo-Middle-Blk-600-breed.

Zo’n bijzondere en fijne samenwerking met Maureen! Een aantal jaar geleden hebben wij de keuze gemaakt de PR voor Pure SB Cosmetics op social media uit te besteden.

 

Pure Beauty PR weet de uitstraling, sfeer en de exclusiviteit van onze Beauty Store & Salon feilloos weer te geven. Zo hebben we alle tijd voor onze core business en de zekerheid dat Pure SB Cosmetics consequent met de juiste posts verschijnt op social media.

Susanne van Driel - founder, owner Pure SB Cosmetics

pure logo.jpeg
Foto 29-06-2020 17 22 11.jpg
Skin for Skin founder Mardien Radewalt.jpg
Skin for Skin logo.png

Wij werken al een tijd met Pure Beauty PR samen en Maureen doet de naam van haar agency dan ook echt recht aan: een pure beauty, niet alleen mooi van buiten maar ook zeker van binnen!


Maureen heeft ontzettend veel kennis en know-how van de beautywereld die ze graag deelt met ons. Maureen staat dag en nacht voor je klaar en zit boordevol gave ideeën om brand awareness te creëren. Wij zijn heel blij met Maureen en haar team en hopen op een nog lange mooie samenwerking.

Mardien Radewalt, founder Skin for Skin

Wat zijn we blij met Maureen: haar kennis en vakbekwaamheid, maar ook de interesse in ons als persoon en het meedenken en helpen als we ergens tegen aan lopen.  Maureen adviseert ons altijd zo goed en ze heeft zich echt verdiept in ons merk en onze visie. Het contact met Maureen voelt altijd fijn en vertrouwd en we kunnen alles met haar bespreken. Dit vertrouwen is ontzettend fijn en geeft ons veel rust. De leuke “Maureen-eigen” manier van de pers maandelijks benaderen vinden wij heel leuk en werkt ook heel goed, er komen echt veel leuke interviews, social posts en projecten uit.

Maureen, you are part of our team!

Leslie & Monique - founders Squalan

mtm (42).jpg
Fouders Leslie van der Meijden en Moniqu
maxresdefault.jpg

Maureen heb ik leren kennen als een professionele, gedreven vakvrouw.

Haar PR strategie staat aan de basis van het succes van World of Wellcare.

De prettige manier van samenwerken kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Richard ter Horst  - founder World of Wellcare.

Richard ter Horst founder WOW.jpg
Portretfoto-Carlijn-800x533.jpg
Carlijn-B-Logo-Wit.png

Als ik een PR-aanvraag bij Maureen doe, weet ik zeker dat ik alle informatie tot in de puntjes uitgewerkt toegestuurd krijg.

 

Maureen is ontzettend zorgvuldig in het op een rijtje zetten van alle gevraagde info en maakt er écht werk van. Ze reageert snel en denkt altijd mee, zodat ik regelmatig nieuwe merken en producten leer kennen.

 

Als persoon is Maureen heel warm, lief en geïnteresseerd, echt een feestje om mee samen te werken!

Carlijn Biesemaat - freelance journalist en cosmetica copywriter

Maureen is een ontzettend lieve, warme vrouw die de perfecte balans kent tussen professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Ze is zeer gepassioneerd over de merken die ze vertegenwoordigt en duikt merkbaar in de achtergrond over de merken en producten. Dat zie je alleen al terug aan de onwijs goed in elkaar gezette persberichten vol met inhoudelijke informatie passend bij het seizoen en bij de duurzamere wensen van consumenten. Ze kan hierdoor onwijs goed adviseren, meedenken en begeleiden en dankzij haar punctualiteit, zorgvuldigheid en korte lijntjes is het een genot om met haar samen te mogen werken.

logo-verdraaidmooi.jpg

Dankzij haar krijg ik weer mooie mogelijkheden om nieuwe merken en producten onder de aandacht te brengen waar ik achter sta én heb ik contact met een fantastische vrouw waar ik veel van kan leren.

 

Daphne Suij, founder verdraaidmooi.com

verdraaidmooi-daphne-suij-2 (1).jpg
Foto%2003-04-18%2014%2047%2002_edited.jp
Schermafbeelding%202021-02-03%20om%2012.

Mijn stage periode bij Pure Beauty PR was onwijs leerzaam, Maureen heeft mij veel laten zien en geleerd. Er was veel ruimte voor creativiteit en verantwoordelijkheid. Het was fijn om te werken met iemand die zo veel vertrouwen geeft.

 

Daarnaast heb ik Maureen leren kennen als een onwijs liefdevol persoon en was mijn stage echt een tijd om nooit te vergeten. Ze zal er alles aan doen om iemand iets bij te leren en te helpen. 

Dankjewel lieve Maureen! Veel liefs, Sanne

Sanne Overeijnder - voormalig stagiaire, founder BYSO

bottom of page