top of page
Aphyta founder Eva Nouhet 2 (1).jpg

Zeg je Aphyata, dan zeg je puur natuurlijk en plantaardig. Aphyta is een samenvoeging van ‘phyto’,  het Latijnse woord voor plant en ‘ava’ wat aangeeft dat de producten leven, ademen. Ava is ook de geboortenaam van Eva Nouhet, oprichter van Aphyta natural skin care.

Aphyta natural skin care maakt 100% natuurlijke, hoogwaardige huidverzor-gingsproducten met zoveel mogelijk biologische extracten en oliën van planten, noten en zaden. Allemaal even puur en mild, allemaal bewezen effectief en zo dicht mogelijk bij huis geproduceerd. Want een gezonde, mooie huid begint bij pure, natuurlijke huidverzorging.

Aphyta natural skin care draagt met trots het Amsterdam Made keurmerk voor duurzame, ambachtelijke producten uit Amsterdam.

Naast het Amsterdam Made keurmerk heeft Aphyta het Natural Cosmetic Standard en Eco-Control keurmerk die controleren en garanderen dat alle ingrediënten biologisch en natuurlijk zijn. Het Zero Plastic Inside-keurmerk van The Plastic Soup Foundation garandeert dat er geen microplastics in de producten zitten.

aphyta.com

Aphyta_logo-met-payoff (1).png
bottom of page