top of page
Baldini by TAOASIS aroma's en etherische oliën
Baldini logo.jpg

De naam TAOASIS is een synthese van het Chinese TAO en het Arabische OASIS en betekent vrij vertaald 'leven in harmonie met de natuur' en dat is de drive en het doel sinds de oprichting van het bedrijf in 1991. TAOASIS staat voor 100% volledig natuurlijke en hoogwaardige etherische oliën van gecertificeerd biologische of Demeter-teelt. Er komt niets in TAOASIS producten dat daar niet thuishoort,

dus geen dierlijke ingrediënten, geen niet-gedeclareerde bijenmengsels en geen synthetische toevoegingen. Alle producten van TAOASIS Natur Duft Manufaktur zijn duurzaam, eerlijk en milieuvriendelijk.

 

TAOASIS etherische oliën kunnen op veel manieren worden gebruikt: via room diffusers, geurige baden en aromatische massages, rustgevende stoombaden, in de sauna of door het gebruik van etherische oliën bij het koken en bakken. TAOASIS heeft onder het merk BALDINI essentiële oliën voor consumptie ontwikkeld om voeding en dranken op smaak te brengen. Alle TAOASIS en BALDINI oliën ondergaan dezelfde strenge kwaliteitscontroles en zijn van nature puur. 

< back

bottom of page